Even een klein stukje over mijzelf

Over mij,

Ik ben in 1967 geboren en opgegroeid  in de Liemers, in het mooie stadje Zevenaar. Al vele jaren ben ik met plezier werkzaam in de gezondheidszorg. Tijdens een moeilijke periode in mijn leven ben ik  begonnen met tekenen. Dit werkte voor mij erg ontspannend en de stap naar acryl gieten was dan ook snel gemaakt.

Ik ben autodidact op schilder gebied en heb mij verder verdiept in deze techniek die ik mezelf dan ook snel heb eigengemaakt. De prachtige en verrassende kleurencombinaties inspireren mij steeds iets nieuws te proberen en de techniek verder te ontwikkelen en verfijnen. Inspiratie haal ik uit wandelen en reizen waar ik erg van hou.

Waarom gieten?

Acryl gieten is een verftechniek waarbij je de verf op een bepaalde manier verdunt om hier vervolgens mee te gieten. Door het toevoegen van siliconen of additieven ontstaat een mengsel dat bijzondere effecten creëert. Daarnaast is er niet één specifieke manier hoe je de verf toepast op bijvoorbeeld je canvas, er zijn verschillende technieken die je kunt toepassen. Door middel van deze verrassende techniek ontstaan prachtige vloeiende en kleurrijke krachtige schilderijen. Niet één  schilderij is hetzelfde.

De Schilderijen zijn te koop maar ik werk ook in opdracht waarbij kleurencombinaties kunnen worden bepaald maar geen schilderij is na te maken.

Neem gerust contact met mij op via het Contactformulier

Bekijk hier mijn schilderijen : Mijn werken

 

WordPress Theme by sumowp.com