Over Mirjam

Mirjam Dominicus is in 1967 geboren en opgegroeid  in de Liemers, in het mooie stadje Zevenaar. Al vele jaren is zij met plezier werkzaam in de gezondheidszorg. Tijdens een moeilijke periode in haar leven is zij begonnen met tekenen. Mirjam houdt van reizen en wandelen, waarbij ze inspiratie opdoet voor haar grote passie, het schilderen.

Mirjam is autodidact op schildergebied. Op een gegeven moment is ze in aanraking gekomen met mensen die kunstwerken maken met acryl (gieten). Zij hebben ervoor gezorgd dat ze zich heeft verdiept in deze techniek. Deze heeft ze haarzelf dan ook snel eigengemaakt. De verschillende technieken, prachtige en verrassende kleurencombinaties inspireren haar steeds iets nieuws te proberen en de techniek verder te ontwikkelen en verfijnen.

Waarom gieten?

Acryl gieten is een verftechniek waarbij je de verf op een bepaalde manier verdunt om hier vervolgens mee te gieten. Door het toevoegen van siliconen of additieven ontstaat een mengsel dat bijzondere effecten creëert. Daarnaast is er niet één specifieke manier hoe je de verf toepast op bijvoorbeeld je canvas, er zijn verschillende technieken die je kunt toepassen. Door middel van deze verrassende techniek ontstaan prachtige vloeiende en kleurrijke krachtige schilderijen. Niet één  schilderij is hetzelfde.

 ” Ik ben lekker creatief bezig, het werkt voor mij ontspannend. Ik ga er dan ook helemaal in op. Het helpt erg goed om mijn kunstzinnige ik te ontwikkelen”  ~Mirjam

De Schilderijen zijn te koop maar ik werk ook in opdracht waarbij kleurencombinaties kunnen worden bepaald maar geen schilderij is na te maken.

Neem gerust contact met Mirjam op via het Contactformulier

Bekijk hier mijn schilderijen : Mijn werken